Wednesday, July 17, 2024
HomeBERITAPejabat Tempahan Tiket untuk Malaysia Airlines, MASwings, Firefly dibuka di Paradigm Mall,...

Pejabat Tempahan Tiket untuk Malaysia Airlines, MASwings, Firefly dibuka di Paradigm Mall, PJ

KUALA LUMPUR: Kumpulan Penerbangan Malaysia (MAG) telah membuka pejabat tempahan tiket terbarunya yang terletak di Paradigm Mall, Petaling Jaya.

Pejabat tempahan tiket ini termasuk tempahan dan urusan tiket untuk penerbangan Malaysia Airlines, MASwings, Firefly, oneworld, dan penerbangan Codeshare, serta pembelian perkhidmatan tambahan seperti pemilihan tempat duduk, bagasi prabayar, dan akses ke bilik persidangan.

Ketua Pegawai Eksekutif penerbangan MAG, Ahmad Luqman Mohd Azmi, berkata syarikat tersebut menawarkan pelbagai saluran transaksi kepada pelanggannya, sama ada mereka lebih suka berurusan secara fizikal, dalam talian, atau melalui telefon.

“Kami menawarkan pelbagai penyelesaian yang direka khas untuk memenuhi keperluan yang pelbagai dari pelanggan kami, mencerminkan dedikasi kami yang tidak berbelah bahagi dalam meningkatkan pengalaman pelanggan. Komitmen ini turut menyambut hangat semua, termasuk ahli Enrich kami yang dihargai, memperlihatkan hakikat keramahan Malaysia,” katanya dalam satu kenyataan.

Selain itu, pejabat tempahan baru menyediakan kemudahan kepada ahli Enrich untuk berurusan dengan perkhidmatan berkaitan akaun Enrich mereka di bawah satu bumbung, termasuk kemas kini profil, pengurusan akaun, tuntutan mata ganjaran yang hilang, pertanyaan produk, penebusan, dan banyak lagi perkhidmatan Enrich lain.

Ahli Platinum dan Gold Enrich, serta penumpang Kelas Perniagaan, juga akan menikmati keistimewaan eksklusif termasuk akses ke kawasan menunggu khas kelas perniagaan, empat kaunter tempahan yang didedikasikan, dan sistem barisan keutamaan untuk memastikan pemprosesan yang lancar dan perkhidmatan yang dipersonalisasi.

Sebagai sebahagian daripada usahanya untuk meningkatkan penawaran perkhidmatan premiumnya, Malaysia Airlines baru-baru ini memperkenalkan Premier Line – saluran sokongan panggilan yang didedikasikan secara eksklusif untuk ahli Enrich Platinum dan Gold untuk mendapatkan bantuan yang cepat dan lancar mengenai keperluan perjalanan mereka.–THE MALAYA POST

 

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments