Monday, May 27, 2024
HomeBERITAKek kahwin bernilai RM5,000 tumbang, netizen kagum Dato’ Alha Alfa tetap positif...

Kek kahwin bernilai RM5,000 tumbang, netizen kagum Dato’ Alha Alfa tetap positif dan baik hati

Baru baru ini, telah berlangsung majlis perkahwinan gilang gemilang, jutawan muda kosmetik dan jurusolek terkenal selebriti,  Dato’ Alha Alfa dan pasangan, Datin Noor Azlin.

Namun, yang mendapat perhatian dan bualan ramai, bukan hanya kerana kecantikan busana yang dipakai pasangan pengantin berkenaan tetapi kejadian kek kaca berharga lima ribu ringgit telah tumbang ketika sesi bergambar bersama pengantin.

Dato’ Alha berkongsi status, “Takpelah rezeki takat tu je..sy xmarah pun hehehe beratus kali depa mntak maaf walupun dalam perancangan nak pacak kek tu tgh2 rumah..hahah hbis berderai semuanya ???????? ape pun abg @nasgreatidea_weddings mmg superb kek tu..xpe kek boleh carik,..kenangan yg terjadi tu memory selamanya..sorry yg xdapat merasa kek tu..”

“Syukur xde org kat belakang kalau tak jenuh berjahit muka nanti ???????????? kek ni punya berat maybe meja yg support tu pun dah menyerah diri dah tggu masa je bergegar skit paammmm!! habisss~ macam manusia jugak..emsem camne pun hati rapuh jugak..???????????????????????????????????????????????? tq abg @nasgreatidea_weddings  merialisasikan impian kek kaca sy..punya ramai org tolak sbb xnk amik risiko..now sy faham dah risikonya ????????????????????..ape pun effort yg abg ambil utk buat kek sy tu sgt sy hargai..????????????????❤️ tqsm pada semua yg hadir semalam..sy dah isteri amat menghargai..mintak ampun mntak maaf jika ada kekurangan dari pihak kami..love u guys #alhaalindreams” , tulis Dato’ Alha di laman Instagramnya bersama video berdurasi 10 saat itu.

View this post on Instagram

takpelah rezeki takat tu je..sy xmarah pun hehehe beratus kali depa mntak maaf walupun dalam perancangan nak pacak kek tu tgh2 rumah..hahah hbis berderai semuanya 😂😂 ape pun abg @nasgreatidea_weddings mmg superb kek tu..xpe kek boleh carik,..kenangan yg terjadi tu memory selamanya..sorry yg xdapat merasa kek tu..syukur xde org kat belakang kalau tak jenuh berjahit muka nanti 😂🙏🏻 kek ni punya berat maybe meja yg support tu pun dah menyerah diri dah tggu masa je bergegar skit paammmm!! habisss~ macam manusia jugak..emsem camne pun hati rapuh jugak..💃🏻💃🏻💃🏻😝😝😝🤪🤪😌 tq abg @nasgreatidea_weddings merialisasikan impian kek kaca sy..punya ramai org tolak sbb xnk amik risiko..now sy faham dah risikonya 😂🙏🏻🙏🏻..ape pun effort yg abg ambil utk buat kek sy tu sgt sy hargai..🙏🏻🙏🏻❤️ tqsm pada semua yg hadir semalam..sy dah isteri amat menghargai..mintak ampun mntak maaf jika ada kekurangan dari pihak kami..love u guys #alhaalindreams .

A post shared by www.alhaalfa.com (@alhaalfa) on

Menurut Dato’ Alha lagi,  kek kaca itu terjatuh kerana tersinggul dengan siku disaat mereka diminta oleh jurugambar untuk membuat ‘free style’.

Namun, mereka bernasib baik kerana kek tersebut telah tumbang ke belakang.

Di ruangan komen pula, warganet memuji sikap positif Dato’ Alha yang tidak melenting disaat kek perkahwinan musnah dihari bahagianya.

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments