Saturday, July 13, 2024
HomeBERITAPerkhidmatan make-up di Nang Surya dengan harga promosi

Perkhidmatan make-up di Nang Surya dengan harga promosi

Anda perlukan perkhidmatan make-up untuk hari istimewa seperti majlis nikah, bertunang, dinner, konvo atau pelbagai acara photoshoot lain?

Di Nang Surya Makeup & Hairworks, kami menawarkan pakej-pakej perkhidmatan sedemikian dengan harga mampu milik bagi mereka yang ingin nampak cantik tanpa mengeluarkan kos yang tinggi.

Kami menawarkan pelbagai pakej bagi memenuhi citarasa dan impian setiap pelanggan kami.

Dapatkan perkhidmatan make-up terbaik dari kami dengan hasil kerja yang memuaskan di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor dengan harga yang berpatutan.

View this post on Instagram

Hati girang tidak tertahan, Menunggu detik diijabkabulkan, Wajah bercahaya bagai rembulan, Bertambah seri bila di dandan. Hati berbunga tergambar di wajah, Solekan indah menambah seri, Ikal mayang hitam terserlah, Rambut didandan cantik berseni. Kasih sayang kian bersemi, Tersemat cincin indah di jari, Jemputlah datang ke butik kami, Lengkapkan hari istimewamu raja sehari. Kami di Nang Surya House of Beauty menyediakan khidmat pakej tatarias dan dandanan rambut untuk majlis perkahwinan, pertunangan dan acara istimewa. Sila hubungi kami di talian 0377325441 untuk lebih informasi. Serlahkan kecantikan di hari bahagiamu 👰🌹 #nangsurya #NangSuryaHouseOfBeauty #nangsuryamakeuphairworks #makeup #bridalmakeup #hairdo

A post shared by Nang Surya Makeup & Hairworks (@nangsurya.makeuphairworks) on

Layari Instagram @nangsurya.makeup&hairworks untuk melihat hasil sentuhan tangan daripada team kami dan sila hubungi 03-7732 5441 @ 019-988 5441 untuk temujanji.

View this post on Instagram

Hello! Menata rias wajah sangat penting dan memberi impak kepada keyakinan diri seseorang dalam melayari waktu seharian di tempat kerja, santai bersama teman-teman mahupun keluar bersama orang tersayang. Wajah perlulah ditatarias mengikut kesesuaian warna dan jenis kulit, bentuk muka, mata, kening dan bibir. Jika tersilap teknik, wajah akan kelihatan tidak menarik malah akan hilang seri cantik semulajadi anda. Di Nang Surya House of Beauty, kami mempunyai pakar penata rias atau MUA yang berpengalaman, kreatif dan memahami keperluan dan kehendak anda mahupun semasa. Bermula dengan make up harian, majlis makan malam, pertunangan, perkahwinan, peragaan pentas, fotografi : FabulousMUA kami mampu mengubah penampilan anda persis seorang selebriti! Ibaratnya, sekali terpandang, pasti mahu pandang berkali-kali… Lihat sahaja model & pelakon manis Natrah yang di tatarias untuk sesi fotografi. Cantik kan! Jadi kepada anda yang sememangnya ‘make-up lover’ atau sedang mencari khidmat jurumekap dan jurudandan untuk hari penting dan istimewa, sudilah sekiranya menghubungi pihak kami untuk info lebih lanjut… 03 77325441 📞 Melengkapi gaya hidup wanita agar menjadi inspirasi ramai. Teruskan menyayangi diri anda…❤ Kami tunggu ya🌹💖 …. #nangsurya #NangSuryaHouseOfBeauty #nangsuryamakeuphairworks #makeup #bridalmakeup #dailymakeup #photoshootmakeup #dinnermakeup #hiteamakeup #hairdo #hairstyles

A post shared by Nang Surya Makeup & Hairworks (@nangsurya.makeuphairworks) on

Kepuasan anda amat kami utamakan, ”Cuba sekali, pasti anda cari lagi”.

–THE MALAYA POST

*Subscribe The Malaya Post Youtube Channel untuk perkembangan berita dan isu semasa tanah air serta luar negara.

https://m.youtube.com/c/themalayapost

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments