Saturday, May 25, 2024
HomeBERITAGal Gadot dan Chris Pine kembali dalam trailer pertama untuk filem superhero...

Gal Gadot dan Chris Pine kembali dalam trailer pertama untuk filem superhero ‘Wonder Woman 1984’

Walaupun kejayaan dan pulangan kewangan  besar oleh filem Aquaman, Wonder Woman yang dilakonkan oleh Gal Gadot mungkin masih menjadi cabaran terbesar terhadap DC Extended Universe.

Dia kembali ke skrin besar tahun hadapan dalam ‘Wonder Woman 1984’ , dan Warner Bros mengeluarkan trailer pertama filem itu pada hujung minggu.

Seperti tajuknya, sekuel itu melonjak kira-kira 70 tahun ke depan dari penetapan Perang Dunia pertama yang terdahulu, satu trailer mempamerkan beberapa fesyen dan muzik wajib tahun 80-an.

Terdapat banyak tindakan tembakan oleh Gadot dalam filem ini, dan dia juga dapat memamerkan kostum Wonder Woman yang baru.

Filem ini juga membawa Chris Pine sebagai Steve Trevor – peminat akan ingat (spoiler!) Bahawa Trevor meninggal pada akhir filem pertama, tetapi nampaknya dia kembali dari kematian dan tepat di tengah-tengah cerita baru ini.

Trailer ini juga menyediakan cerapan Kristen Wiig sebagai Ahli Arkeologi yang akhirnya menjadi Cheetah jahat dan Pedro Pascal sebagai jutawan Maxwell Lord.

Dan ada adegan baru yang ditetapkan di rumah kanak-kanak Wonder Woman, pulau mitos Themyscira.

Wonder Woman 1984 dijadualkan akan ditayangkan pada 5 Jun 2020.

“Gadot dan Pine bukan satu-satunya Wonder Woman yang kembali untuk sekuel tetapi pengarah Patty Jenkins juga kembali.”

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments