Wednesday, July 17, 2024
HomeBERITATampil menawan di Hari Lebaran dengan koleksi Batik Eksklusif Nang Surya

Tampil menawan di Hari Lebaran dengan koleksi Batik Eksklusif Nang Surya

Aidilfitri bakal kembali…

Hari kemenangan buat umat Islam setelah sebulan berpuasa menahan lapar dan dahaga.

Jom raikan perayaan ini dengan sambutan yang sederhana tetapi meriah.

Di Nang Surya House of Beauty, butik menawarkan pilihan dan koleksi eksklusif batik lukis tangan dari Terengganu.

Kain batik dan hijab crepe silk, satin silk dan cotton viscose, baju kurung moden lukis tangan ready to wear dan songket tenun tangan adalah antara pilihan serta signature Nang Surya.

Nang Surya House Of Beauty mempunyai pelbagai koleksi hijab bawal dan shawl lukis tangan yang sangat menarik dan eksklusif.

Kombinasi hasil seni kreatif pencanting berpengalaman dan penggunaan material satin silk dan crepe silk yang berkualiti tinggi, membuatkan sipemakai tampil cantik, terserlah dan tersendiri.

Jangan risau tentang masalah warna luntur, kerana hanya pewarna yang terbaik dan berkualiti diaplikasikan ke atas batik kami.

View this post on Instagram

Salam hormat. Kita akan menyambut Hari Raya Aidil Fitri lebih kurang 4 bulan saja lagi. Kemudian, Hari Raya Aidil Adha pula akan menyusul. Kepada anda yang lebih selesa dan suka menempah pakaian agar 'sedap' dipakai dan cantik terletak di badan, sedang eloklah menempah pakaian sekarang. Apa kata tahun ini bertemakan batik? Pilihan warna sedondon, motif floral dan abstrak pasti membuatmu rambang mata. Yang pasti, anda akan kelihatan lebih eksklusif dan tersendiri. Jemputlah ke butik kami di Nang Surya House of Beauty TTDI Plaza KL dan Jalan Pejabat Kuala Terengganu untuk melihat koleksi batik dan hiljab lukis tangan yang ada. Pasti dari mata turun ke hati ❤️🌹 Hubungi kami untuk info di talian 0377325441 / 096223337 ya. #nangsurya #NangSuryaHouseOfBeauty #batik #batiklukistangan #batiklukistanganttdi #batiklukistanganterengganu #handpaintedbatik #tudung #tudungbatik #tudungbawalbatik #tudungshawlbatik #tudungbawal #shawl #shawllukistangan #bawallukistangan

A post shared by NANG SURYA (@nangsurya.kl) on

Ini antara keistimewaan batik Nang Surya boleh dicuci tangan selain dari cucian kering.

Kepada anda yang sedang melengkapkan keperluan lebaran, apa kata sudi-sudikan menjengah ke butik Nang Surya House of Beauty,TTDI Plaza, KL dan Jalan Pejabat Kuala Terengganu untuk melihat koleksi sendiri pilihan batik terbaru keluaran kami.

Nang Surya House of Beauty TTDI berlokasi di TTDI Plaza, KL berhampiran butik Naelofar, stesyen MRT TTDI dan supermarket Hero TTDI.

Manakala Nang Surya Kuala Terengganu berada di Bangunan Koguru, Jalan Pejabat, Kuala Terengganu.

Untuk mendapatkan lebih informasi, silalah hubungi talian mereka iaitu TTDI 0377325441, manakala Kuala Terengganu 096223337.

Jika anda tidak berkesempatan ke butik, hubungi kami untuk tempahan dan bayaran, kami akan membuat penghantaran kepada anda. Mudah kan!

Anda juga boleh dapatkan koleksi kami menerusi aplikasi belian atas talian iaitu menerusi shopee.com dan rtky.com.

Jangan tunggu di saat akhir ya!

*Subscribe The Malaya Post Youtube Channel untuk perkembangan berita dan isu semasa tanah air serta luar negara.

https://m.youtube.com/c/themalayapost

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments