Saturday, May 25, 2024
HomeBERITASienna Miller menjadi pengatur janji temu kepada Bradley Cooper

Sienna Miller menjadi pengatur janji temu kepada Bradley Cooper

Adakah Bradley Cooper benar-benar keluar janji temu yang diaturkan oleh Sienna Miller?

Itulah salah satu berita terbaru yang dilaporkan oleh tabloid.

Menurut OK !, Miller bertekad untuk mencari seorang teman wanita setelah Cooper berpisah dengan Irina Shayk pada bulan Jun lalu, meskipun dia ‘ragu-ragu untuk membuat keputusan’ sejak perpisahan itu.

Kata seorang sumber yang mendakwa, bahawa pelakon itu mempunyai beberapa model dan artis yang ingin dia temui di New York City dan UK.

“Dia akan berada di London  untuk bekerja, dan rancangannya adalah untuk menghantar banyak makan malam supaya dia tenggelam dalam lingkaran sosialnya,” ujar sumber terdekat.

Namun, tiada petunjuk bahawa Cooper akan bekerja di London dalam masa terdekat.

Filem terbaru pelakon Nightmare Alley ini, dia dijadualkan memulakan penggambaran di Toronto pada awal tahun 2020.

Sumber memberitahu, ia mungkin sukar bagi Miller untuk mencari wanita yang tepat untuk Cooper kerana dia ‘boleh menjadi pemilih’ untuk janji temu, tetapi Sienna lebih bersedia untuk cabaran itu.

Artikel tabloid melaporkan : Cooper dan Miller yang sama-sama membintangi Burnt dan 2014’s American Sniper, adalah pasangan mesra.

Gossip Cop melaporkan sumber yang dekat dengan kedua-dua bintang, yang memberitahu, Miller tidak melibatkan dirinya dalam kehidupan cinta Cooper.

Pelakon berkenaan hanya fokus pada kerja dan membesarkan anak perempuannya yang berumur dua tahun pada masa ini.

Perlu diingat, Gossip Cop telah berjaya membuktikan bahawa OK!, telah membuat laporan yang tidak masuk akal mengenai hubungan Cooper dan penyanyi Lady Gaga.

Pada bulan Julai lalu, Gossip Cop telah berjaya menafikan laporan palsu tabloid berkenaan yang mengatakan Cooper cuba meyakinkan Gaga untuk mula mempamerkan tentang percintaan mereka kepada umum.

“Kedua-dua bintang itu tidak pernah terlibat secara romantik.  Hanya beberapa hari selepas kami menafikan cerita itu, penyanyi itu dilihat bertemu dengan jurutera audio, Dan Horton pada tarikh berkenaan.

Pada bulan Mac lalu, tabloid berkenaan melaporkan kisah Cooper dan Gaga akan bertunang.

Artikel itu juga mendakwa mereka mencari rumah di Los Angeles.

Tetapi masa telah membuktikan, kediaman utama Cooper berada di New York City di mana dia mengasuh anak perempuannya dengan bantuan Shayk.

Perkara yang paling menarik, artikel terkini yang melibatkan Miller yang menjadi ‘match maker’ namun tidak melibatkan penyanyi Gaga sama sekali.

Sekarang tabloid berkenaan akhirnya tidak melaporkan lagi cerita yang tidak benar tentang hubungan peribadi Cooper sehingga sekarang.

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments