Saturday, June 22, 2024
HomeBERITANak cucuk duit ke tu kak??? ATM ‘drive thru’ pun boleh

Nak cucuk duit ke tu kak??? ATM ‘drive thru’ pun boleh

Hujung bulan begini memang dinanti-nantikan oleh para pekerja dan penerima bantuan kewangan.

Masakan tidak, waktu inilah mereka akan menerima bayaran gaji, pinjaman mahupun sumbangan bantuan kewangan dari kerajaan.

Bolehlah terus melangsai hutang dan membeli barangan keperluan.

Menerusi perkongsian di laman media sosial Facebook, memperlihatkan seorang wanita sedang memeriksa dan mengeluarkan wang tunai di sebuah mesin pengeluaran wang (ATM).

Itu biasa…Tapi yang luar biasanya ialah apabila motosikalnya sekali di’pandu lalu’ ke ATM terbabit! 🤦🏻‍♀️

Hmmm..  Dah keletihan sangat nak turun dari kenderaan, jadi terus redah sajalah…Agaknya lah🤔🤔🤔.

Atau dah tak sabar-sabar nak tahu baki terkini?

Agaknya terlebih ‘exited’ la tu. Jangan la macam tu kak, nanti jadi ikutan ramai pula.

* Subscribe The Malaya Post Youtube Channel untuk perkembangan berita dan isu semasa tanahair serta luar negara.

htpps://m.youtube.com/c/themalayapost

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments