Saturday, June 22, 2024
HomeBERITADapatkan produk Nang Surya secara online di shopee.com dan rtky.com

Dapatkan produk Nang Surya secara online di shopee.com dan rtky.com

Berita baik!
Produk Nang Surya kini anda boleh dapatkan menerusi aplikasi penjualan online iaitu di shopee.com dan rtky.com.

https://rtky.com/product-category/brands/nang-surya/

Bersempena menjelangnya Aidilfitri tidak lama lagi, kami di Nang Surya House of Beauty akan mengadakan PENJIMATAN harga untuk kesemua produk kami.

Bermula dengan batik lukis tangan, hijab bawal dan shawl lukis batik lukis tangan, songket tenun tangan, signature jaket, high waist skirt, skirt, pallazo, tank top, baju kurung moden ready to wear, kemeja batik lelaki.

Tidak ketinggalan barang perhiasan diri seperti tali pinggang, rantai leher dan kerongsang.

View this post on Instagram

Salam hormat. Bercerita tentang batik, pasti perkara pertama yang terlintas di fikiran ialah keunikan dan kecantikan lakaran seni lukis tangan di atas fabriknya. Terbayang kelembutan fabrik sutera satin, crepe dan cotton viscose yang sangat selesa digayakan. Itulah perbezaan batik lukis tangan Terengganu. Pemilihan fabrik, pewarna dan batuan berkualiti tinggi ditambah seni kreatif pencanting, maka lahirlah khazanah negara yang bernilai tinggi. Apa kata busana perayaan pada tahun ini bertemakan batik? Sedang eloklah untuk menempah pada waktu ini kerana Aidilfitri akan menjelang lebih kurang 4 bulan saja lagi. Kepada anda, jemputlah ke butik kami di Nang Surya House of Beauty TTDI Plaza KL dan Jalan Pejabat Kuala Terengganu untuk melihat koleksi batik ela, baju kurung moden ready to wear dan hiljab bawal & shawl lukis tangan yang sangat menarik. Atau hubungi saja kami untuk lebih info ya 0377325441 / 096223337. Kami gembira untuk mengumumkan bahawa butik Nang Surya sedang mengadakan PENJIMATAN harga batik sehingga 20%. Jom rebut peluang ini ya! Hargai khazanah negara. Cantiklah cara kita, gaya kita ๐Ÿ’ #nangsurya #NangSuryaHouseOfBeauty #batik #batiklukistangan #batiklukistanganttdi #batiklukistanganterengganu #handpaintedbatik #tudung #tudungbatik #tudungbawalbatik #tudungshawlbatik #tudungbawal #shawl #shawllukistangan #bawallukistangan #bajukurung #bajukurungrtw #bajukurungreadytowear #bajukurungmoden #bajukurungbatiklukistangan

A post shared by NANG SURYA (@nangsurya.kl) on

View this post on Instagram

Selamat berhujung minggu. Nak bertemu rakan atau melawat saudara? Mungkin hadiri majlis istimewa dengan gaya berbeza? Bagaimana dengan hiljab satin silk ini. Materialnya sejuk dan selesa. Corak lukis tangan bungaan kecil simple tapi eksklusif. Jom cuci mata di butik kami Nang Surya House of Beauty TTDI Plaza KL dan Jalan Pejabat Kuala Terengganu untuk melihat koleksi hiljab yang ada. Atau hubungi saja kami untuk lebih info ya 0377325441 / 096223337 Pasti dari mata turun ke hati ๐ŸŒน๐Ÿ’– … #nangsurya #NangSuryaHouseOfBeauty #batiklukistangan #batiklukistanganttdi #batiklukistanganterengganu #tudungbatik #tudung #handpaintedbatik #tudungbawal #shawl #shawllukistangan #bawallukistangan

A post shared by NANG SURYA (@nangsurya.kl) on

Lengkapkan persiapan busana lebaran anda di Nang Surya House of Beauty TTDI Plaza KL dan Jalan Pejabat Kuala Terengganu.

Cantik dan bergaya cara anda ๐Ÿ’

*Subscribe The Malaya Post Youtube Channel untuk perkembangan berita dan isu semasa tanah air serta luar negara.

https://m.youtube.com/c/themalayapost

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments