Thursday, June 20, 2024
HomeBERITA“Jangan main tangkap muat ambil jurusolek” - Che Ta

“Jangan main tangkap muat ambil jurusolek” – Che Ta

Siapa tak kenal artis cantik bergaya, Rozita Che Wan atau lebih senang membahasakan diri dengan panggilan Che Ta.

Dah namanya Che Ta, isteri kepada Zain Saidin ini sememangnya dikenali dengan imej meletop dan amat mementingkan penampilan diri.

https://www.instagram.com/p/CGuKZbzjR4F/?igshid=1075n4gxqmz7y

Baru-baru ini, Che Ta berkongsi luahan hati di laman media sosial Instagram miliknya tentang produksi yang menyediakan khidmat jurusolek yang main tangkap muat semata-mata mahu ‘save bajet’ sehingga artis perlu make-up sendiri.

Kata Che Ta, nak shading hidung dan pakai eye shadow hitam masih guna teknik lama iaitu tonyoh dengan jari.

Yang paling tak tahan membaca perkongsian ibu cantik ini apabila Che Ta tanpa berselindung berkata, “batang hidung macam kena j*b*q belanga”. Haaa…Kan dah kena tu.

* Subscribe The Malaya Post Youtube Channel untuk perkembangan berita dan isu semasa tanahair serta luar negara.

htpps://m.youtube.com/c/themalayapost

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments