Beza usia 36 tahun bukan penghalang cinta Madonna dan Ahlamalik Williams

0

Madonna kelihatan bersedia menyambut tahun baru di United Kingdom selepas dia dilihat ke London bersama teman lelakinya, Ahlamalik Williams pada petang Jumaat.

The Queen of Pop, Madonna diiringi lelaki muda dan anak-anaknya ketika tiba di lapangan terbang JFK New York, dan dia kelihatan tidak gembira dengan perjalanannya.

Madonna mengenakan kot hitam berbulu yang besar, penyanyi berusia 61 tahun itu tidak memberi senyuman ketika melewati terminal itu.

Dengan melengkapkan penampilannya dengan tudung hitam dan putih, cermin mata berwarna merah jambu.

Penari latar, Ahlamalik Williams, 25, juga berpakaian hitam dan memakai cermin mata hitam gelap, walaupun berada di dalam terminal.

Madonna juga membawa bersama anak-anaknya, termasuk Lourdes Leon, 23, David 14, dan kembar berusia enam tahun Stella dan Esther.

Perjalanannya ke London hanya beberapa hari selepas DailyMail.com melaporkan bahawa Madonna dan bekas suaminya, Guy Ritchie, terlibat dalam pertikaian undang-undang beberapa hari sebelum Krismas.

Guy dikatakan telah memfailkan kes perceraian mereka yang meminta “enforcement or execution of a judgement or order”.

Adalah dicadangkan bahawa tiada persetujuan di mana anak-anak mereka akan menghabiskan cuti Krismas.

Jadi mungkin ekspresi muram penyanyi itu disebabkan oleh itu, atau fakta bahawa dia terpaksa membatalkan pertunjukan terakhirnya di Miami kerana “kesakitan yang tidak dapat dijelaskan”.

Ditanya bagaimana perasaannya semasa dia melalui lapangan terbang, penyanyi itu tetap diam tetapi memberikan jurugambar mengambil fotonya.

Tidak syak lagi dia kelihatan baik bersama Ahlamalik, yang berbeza usia 36 tahun dengannya.

Madonna pertama kali bertemu dengan penari berkenaan lima tahun yang lalu, dan mereka telah menjadi intim sejak tahun lalu, dan ibu bapa Ahlamalik telah menerima hubungan mereka.

Kedua-dua ibu bapanya Laurie, 55, dan ayah Drue, 59, lebih muda daripada ikon muzik berkenaan tetapi menyokong pasangan terbabit untuk berkahwin.

Drue memberitahu Sunday Mirror : “Dia memberitahu kami dia sangat mencintainya dan kami tidak mempunyai apa-apa untuk dibimbangkan kerana dia akan menjaga dia.

“Kami tahu jurang umur yang banyak antara mereka berdua iaitu 36 tahun dan Madonna dua tahun lebih tua daripada saya, tetapi saya telah memberitahu anak saya cinta tidak mengenal usia apabila anda bersetuju dengan orang dewasa.”

Leave a Reply